Treba ti nova frizura ?

Tražiš frizera?

2good 2b true

frizerski salon

Karijeru sam počeo u Subotici. Ubrzo sam svatio da mi je potreban pravi izazov. Tada sam otišao u Beograd na Panjković Akademiju. ZA kratak čas je to bilo dovoljno, dok nisam sreo ekipu Mič Styling-a na HAir FAir u Beogradu 1999 godine. Odlučio sam se da odem u Sloveniju i naučim što više. Oduuševili su me sa jasnim figuramna i oštrim linijama.
————
Sledeći bitan korak u mojojj karieri je odlazak u London. Ta,mo sam pored posla išao u najbolju školu za frizere,. Vidal Sassoon Academy. Znajne koje sam dobio mi je pomagalo da sam izpoljio svoju kreativnost i usavršio moj lični stil šišanja i farbanja.
————
I danas se učim. Frizer mora uvek biti u trendu. Sa moji prijateljima iz Paul Mitchell-a i Mič Stylinga izmenjujemo ideje in nove tehnike šišanja i farbanja.
————
U Novom Sadu sem našao sreću. Moju ženu i posao koji volim. Imam najbolji salon i super mušterije. San svakoga frizera. And I-m living my dream.
————
Marko Popadić

Naš Stil

PRICE LIST
PRICE LIST

Lorem ipsum dolor sit amet conse ctetur adipi.

LOOK BOOK
LOOK BOOK

Lorem ipsum dolor sit amet conse ctetur adipi.

MAKE RESERVATION
MAKE RESERVATION

Lorem ipsum dolor sit amet conse ctetur adipi.

Company Profile

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip commodo consequat
Virtual Tour
Quality Control
Our Mission
Popular Articles
Our Links

home | portfolio | about us | contact us

© 2015 Artbees. All rights reserved.